Şedinţa comisiilor de buget-finanţe, suspendată din lipsă de cvorum. Lucrările se reiau la ora 15.00

Comisiile de buget-finanţe şi-au suspendat şedinţa până la ora 15.00, la constarea lipsei cvorumului, după ce reprezentanţii opoziţiei au fost nemulţumiţi de negocierile purtate asupra bugetului Ministerului Administraţiei şi Internelor.

24 afișări
Imaginea articolului Şedinţa comisiilor de buget-finanţe, suspendată din lipsă de cvorum. Lucrările se reiau la ora 15.00

Şedinţa comisiilor de buget-finanţe, suspendată din lipsă de cvorum. Lucrările se reiau la ora 15.00 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a anunţat în comisie că liberalii nu mai participă la lucrări.

După numărătoare, s-a constatat că în sală erau doar 24 de parlamentari, număr insuficient pentru a continua lucrările.

Conducerea comisiilor a propus suspendarea lucărilor până după pauza de prânz, anunţând că şedinţa ar urma să fie reluată la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici