Şerban Nicolae, noul preşedinte al comisiei juridice din Senat, în locul lui Robert Cazanciuc

Şerban Nicolae îl va înlocui pe Robert Cazanciuc în funcţia de preşedinte al Comisiei juridice din Senat. Anunţul a fost făcut, în plen, de grupul parlamentar al PSD.

891 afișări
Imaginea articolului Şerban Nicolae, noul preşedinte al comisiei juridice din Senat, în locul lui Robert Cazanciuc

Şerban Nicolae, noul preşedinte al comisiei juridice din Senat, în locul lui Robert Cazanciuc

Anunţul preluării postului de preşedinte al comisiei juridice de către Şerban Nicolae, a fost făcut luni, în plenul Senatului, de către grupul parlamentar al PSD.

Totodată, Lucian Romaşcanu devine noul preşedinte al Comisiei pentru cultură din cadrul Senatului, în locul lui Radu Preda.

Taguri:
presedinte,
senat,
plen

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici