Sesiunea extraordinară la Senat, cu şedinţe de plen pe 24 şi 25 august

Biroul Permanent al Senatului a decis, marţi, ca sesiunea extraordinară să se desfăşoare, cu şedinţe de plen pe 24 şi 25 august, precedate de şedinţe ale comisiilor, între 16 şi 23 august, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea instituţiei.

21 afișări
Imaginea articolului Sesiunea extraordinară la Senat, cu şedinţe de plen pe 24 şi 25 august

Sesiunea extraordinară la Senat, cu şedinţe de plen pe 24 şi 25 august (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, membrii Biroului Permanent au propus ca în zilele de 24 şi 25 august să fie programate şedinţele plenului, cu amendamentul că, dacă ordinea de zi nu va fi epuizată, să se convoace plen şi în 26 august.

Înaintea şedinţelor de plen, pe 23 septembrie, urmează să mai fie convocat un Birou Permanent, au mai relatat sursele menţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici