Cine preia conducerea partidului, după ce Dragnea va fi închis. Întâlnire de URGENŢĂ a liderilor PSD

Liderii PSD şi mai mulţi miniştri se vor întruni, luni, în şedinţă de urgenţă, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni în dasarul angajărilor fictive. Potrivit unor surse din PSD Viorica Dăncilă va prelua şefia partidului.

13252 afișări
Imaginea articolului Cine preia conducerea partidului, după ce Dragnea va fi închis. Întâlnire de URGENŢĂ a liderilor PSD

SUSE - Întâlnire de URGENŢĂ a liderilor PSD. Cine preia conducerea partidului

Liderii PSD şi mai mulţi miniştri se vor întruni, luni, potrivit unor surse social-democrate, în şedinţă de urgenţă, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Întâlnirea are loc pentru a stabili calea de urmat după condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea la închisoare cu executare.

Potrivit surselor citate, Viorica Dăncilă, care îndeplineşte funcţia de preşedinte executiv, va prelua şefia partidului.

Anterior, Viorica Dăncilă a avut o întrevedere de urgenţă la Palatul Victoriei cu miniştrii cabinetului său.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în cazul preşedintelui PSD Liviu Dragnea.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici