Ruptură în ALDE pe tema prezidenţialelor. Tăriceanu anunţă că partidul ar putea să nu susţină niciun candidat în turul doi - VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis nu au fost convingători în campania pentru turul doi şi că ALDE ar trebui să nu susţină niciun candidat, lăsând electoratul să decidă pe cine va vota. Liderul ALDE precizează că în partid există opinii diferite.

4418 afișări
Imaginea articolului Ruptură în ALDE pe tema prezidenţialelor. Tăriceanu anunţă că partidul ar putea să nu susţină niciun candidat în turul doi - VIDEO

Tăriceanu anunţă că ALDE ar putea să nu susţină niciun candidat în turul doi al prezidenţialelor

„Mai sunt câteva zile până la desfăşurarea turului doi care va da rezultatul privitor la viitorul preşedinte al României pentru următorii cinci ani. Chiar azi am avut o videoconferinţă cu preşedinţii organizaţiilor judeţene, unde am constatat, nu e de mirare, că există o mare diversitate de puncte de vedere. Din punctul meu de vedere, niciuna din ofertele celor doi candidaţi nu este una convingătoare. Şi având în vedere că Mircea Diaconu nu s-a calificat în turul doi, eu consider că trebuie să dăm dreptul simpatizanţilor noştri, membrilor noştri, în mod liber şi democratic să facă propria alegere, pe baza propriei analize, pe baza propriei evaluări şi să decidă în consecinţă”, potrivit unei postări publicate de Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Duminică, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale în ţară, iar între 22 şi 24 noiembrie are loc votul în diaspora. Cetăţenii români vor putea alege între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici