Tăriceanu, întrebat dacă ar mai susţine taxa auto: Fără niciun fel de ezitare

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, la Bistriţa, răspunzând unei întrebări, că ar impune din nou taxa auto, “fără niciun fel de ezitare”, întrucât o consideră o măsură care susţine industria românească.

1016 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, întrebat dacă ar mai susţine taxa auto: Fără niciun fel de ezitare

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Tăriceanu a fost întrebat dacă acum ar lua altă decizie privind taxa auto, măsură adoptată în timp ce se afla la conducerea Guvernului şi care a nemulţumit multe persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Referitor la taxa auto, da, aş lua această măsură din nou, fără niciun fel de ezitare, pentru că eu vreau să susţin industria românească, nu să transform România în cimitirul de maşini vechi din Europa occidentală”, a răspuns Tăriceanu.

Tăriceanu a făcut, joi, o vizită în Bistriţa-Năsăud, unde s-a întâlnit cu mai mulţi primari, cu susţinători din judeţ şi a mers în comunele Romuli şi Sânmihaiu de Câmpie, conduse de primari trecuţi de la PNL la partidul său.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici