Toma, reales lider al senatorilor PSD, cu o singură abţinere, a lui Miron Mitrea

Vicepreşedintele PSD Ion Toma a fost reales, luni, în şedinţa grupului PSD din Senat, lider al senatorilor social-democraţi, la vot înregistrându-se o singură abţinere, a lui Miron Mitrea.

16 afișări
Imaginea articolului Toma, reales lider al senatorilor PSD, cu o singură abţinere, a lui Miron Mitrea

Toma, reales lider al senatorilor PSD, cu o singură abţinere, a lui Miron Mitrea (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Pe lângă Toma, au fost reconfirmaţi în funcţii cei trei vicelideri ai grupului PSD din Senat, în cazul lor votul fiind unanim.

Viceliderii grupului PSD din Senat sunt Viorel Arcaş, Dan Şova şi Cosmin Nicula.

Senatorii din grupul PSD-PC au reconfirmat, în şedinţă, şi reprezentanţii în Biroul Permanent al Senatului: Dan Voiculescu- vicepreşedinte, Ioan Chelaru - chestor, Doina Silistru - secretar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici