Semnatarii scrisorii anti-Dragnea bat în retragere. Stănescu, despre revocarea lui Dragnea din fruntea Camerei: Cum să susţină PSD acest demers?/ Ţuţuianu: E nevoie de puţin calm în partid

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat luni, la Parlament, după şedinţa BPN al PSD, că opoziţia face „foarte rău” când se gândeşte să-l revoce pe Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, afirmând că deputaţii PSD nu vor susţine un astfel de demers. La rândul său, vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a declarat, luni, la Parlament, după şedinţa BPN al partidului, că nu a solicitat excluderea din partid a deputatului Cătălin Rădulescu pentru că formaţiunea politică are nevoie „mai mult decât oricând de puţin calm”.

1265 afișări
Imaginea articolului Semnatarii scrisorii anti-Dragnea bat în retragere. Stănescu, despre revocarea lui Dragnea din fruntea Camerei: Cum să susţină PSD acest demers?/ Ţuţuianu: E nevoie de puţin calm în partid

Ţuţuianu bate în retragere: E nevoie de calm în partid/ Ce spune despre conflictul său cu Cătălin Rădulescu

„Nu am dorit să aduc astăzi în şedinţa BPN problema conflictului meu cu dl Rădulescu, pentru că astăzi este nevoie, mai mult decât oricând, de puţin calm în activitatea partidului", a declarat, luni, Adrian Ţuţuianu, după şedinţa conducerii centrale a PSD.

El a adăugat că în BPN s-a discutat despre „politica de resurse umane” a partidului.

„Am discutat despre referendum, despre politica de resurse umane şi programul de guvernare”, a precizat Ţuţuianu.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, membru în comisia parlamentară pentru legile justiţiei, l-a acuzat vineri pe Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea şi fost preşedinte al Comisiei de Control SRI, că a acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul partidului.

Ţuţuianu: Minoritatea se supune majorităţii. Nu am semnale că voi fi schimbat din funcţie

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a declarat, luni, că deşi a votat împotriva susţinerii lui Liviu Dragnea, la CexN de vinerea trecută, minoritatea trebuie să se supună majorităţii şi că indiferent de ce parte sunt situaţi, toţi membrii partidului îşi doresc continuarea guvernării.

„Eu cred că în CexN am lămurit anumite lucruri, în şedinţa BP de astăzi am discutat lucrurile care sunt pe agenda zilei, cum ar fi referendumul şi cred că avem timp în continuare să dezbatem şi să ajungem la concluzii care să permită ceea ce am spus cu toţii, indiferent de ce parte ne-am situat, că ne dorim continuarea guvernării, deţinerea coaliţiei şi punerea în aplicare a programului de guvernare. Regula democraţiei este că minoritatea se supune majorităţii. Şi eu şi colegii mei indiferent de ce parte a baricadei ne aflăm, avem propria noastră capacitate de analiză şi nu cred că trebuie să ne spună nimeni ce avem de făcut”, a declarat vicepreşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu, la finalul şedinţei Biroului permanent al Senatului.

Întrebat dacă va fi schimbat din funcţia de conducere a filialei Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a declarat că nu are semnal şi că toţi colegii îl susţin.

„Sper, cred că este o intoxicare de presă. Conducerea filialei Dâmboviţa am câştigat-o printr-un vot, într-o conferinţă judeţeană, sunt în timpul mandatului. Am avut totdeauna rezultate bune. Veţi vedea că în continuare vor fi rezultate foarte bune, ca atare nu intru în jocul celor care aruncă pe piaţă astfel de afirmaţii. Nu am niciun semnal şi vă asigur că toţi colegii mei sunt alături de mine”, a adăugat Adrian Ţuţuianu.

De asemenea, întrebat despre colaborarea cu Liviu Dragnea, dacă acesta îi va susţine pe contestatari, Adrian Ţuţuianu a răspuns: „Eu cred că măiestria unui om este să lucreze cu toţi cei care îl susţin şi cu toţi cei care îl contestă”.

Stănescu, despre revocarea lui Dragnea din fruntea Camerei: Cum să susţină PSD acest demers?

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat luni, la Parlament, după şedinţa BPN al PSD, că opoziţia face „foarte rău” când se gândeşte să-l revoce pe Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, afirmând că deputaţii PSD nu vor susţine un astfel de demers.

„Foarte rău fac”, a declarat, luni, vicepremierul Paul Stănescu, fiind întrebat despre intenţia opoziţiei de a-l revoca pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor.

El a spus că deputaţii PSD nu vor susţine un asemenea demers.

„Opoziţia poate să facă ce vrea. Cum să susţină (parlamentarii PSD - n.r.) acest demers? Nu, categoric nu”, a declarat Stănescu.

Paul Stănescu a semnat, alături de Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, o „Declaraţie privind Starea Partidului Social Democrat”, document publicat săptămâna trecută şi care conţine 19 măsuri, prima fiind demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici