Un senator ales din partea USR PLUS a trecut la PSD

  • Senatorul de Suceava Gheorghiţă Mîndruţă, ales din partea USR PLUS, a anunţat, luni, în plen, că va activa în grupul parlamentar PSD.
  • El le-a urat succes foştilor colegi.
704 afișări
Imaginea articolului Un senator ales din partea USR PLUS a trecut la PSD

„Aş vrea să anunţ că începând de azi voi activa în grupul parlamentar PSD. Aş vrea să le mulţumesc foştilor colegi din USR pentru aceşti ultimi doi-trei ani. Au fost doi ani plini. Le urez succes în continuare”, a spus în plen senatorul Gheorghiţă Mîndruţă.

Mîndruţă este senator de Suceava, din partea USR PLUS.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici