Un senator PSD şi un fost prefect au deschis un hotel de cinci stele pe litoral

Un hotel clasificat la cinci stele situat într-un complex imobiliar între Mamaia şi Năvodari a fost inaugurat vineri, în urma unei investiţii de 15-18 milioane euro, ansamblul aparţinând fostului prefect de Brăila Mihai Manea şi senatorului PSD Nicolae Moga.

2241 afișări
Imaginea articolului Un senator PSD şi un fost prefect au deschis un hotel de cinci stele pe litoral

Un senator PSD şi un fost prefect au deschis un hotel de cinci stele pe litoral

Valoarea totală a investiţiei în Complexul Marina Regia Residence este de 35 de milioane de euro, iar hotelul Arena Regia Hotel&Spa a costat 15-18 milioane euro, a declarat Manea, care ocupă şi funcţia de director al hotelului.

Unitatea are 63 de camere şi opt apartamente, cu un total de 144 de locuri de cazare, dispuse pe opt niveluri. Totodată, clădirea include două restaurante, piscină interioară şi exterioară, un centru spa şi un centru de conferinţe.

Complexul cuprinde două hoteluri, 46 de vile, restaurante, baruri, piscine şi o plajă privată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici