USR poartă discuţii cu 5-6 membri ai Guvernului pentru candidaturi la parlamentare

Liderul USR, Nicuşor Dan, a anunţat miercuri că formaţiunea pe care o conduce poartă discuţii cu cinci - şase membri ai Guvernului Cioloş, ”miniştri şi secretari de stat”, care să se candideze pe listele partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

340 afișări
Imaginea articolului USR poartă discuţii cu 5-6 membri ai Guvernului pentru candidaturi la parlamentare

USR poartă discuţii cu 5-6 membri ai Guvernului pentru candidaturi la parlamentare

”Este vorba de cinci-şase persoane din Guvern, miniştri şi secretari de stat, cu care suntem în discuţii. Nu ştim câţi dintre ei vor veni şi vor fi pe listele noastre”, a declarat Nicuşor Dan întrebat dacă Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, va candida din partea USR din moment ce a semnat pe listele de susţinători ai formaţiunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici