Vasile Blaga, întrebat despre mitingul USL: Noi am fost interesaţi de lucrările Congresului PPE

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, întrebat despre mitingul USL, că democrat-liberalii au fost interesaţi de lucrările Congresului PPE.

133 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga, întrebat despre mitingul USL: Noi am fost interesaţi de lucrările Congresului PPE

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat cum vede mitingul USL, Vasile Blaga a răspuns: "Noi am fost interesaţi de lucrările Congresului PPE, toată lumea este mulţumită şi ca organizare a acestui congres, dar şi de documentele care s-au aprobat şi se vor aproba".

El a adăugat că este clar că se va vorbi despre Bucureşti mult timp, arătând că reuniunea din România este cel puţin la fel de importantă ca cea de la Atena de acum 20 ani.

USL şi-a lansat, miercuri seară, pe Arena Naţională din Bucureşti, candidaţii la parlamentare, printr-un miting la care au participat, potrivit organizatorilor, peste 60.000 de susţinători. Evenimentul a avut loc concomitent cu lucrările primei zile a Congresului PPE care are loc la Palatul Parlamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici