Victor Ponta spune că noul Cod Fiscal va fi promulgat cu siguranţă de către Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că preşedintele Klaus Iohannis va promulga "cu siguranţă" Codul Fiscal în actuala formă, existând discuţii pe această temă în urmă cu două săptămâni, şi a precizat că în acest moment relaţiile sale cu preşedintele au revenit la "normal".

313 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta spune că noul Cod Fiscal va fi promulgat cu siguranţă de către Klaus Iohannis

Victor Ponta spune că noul Cod Fiscal va fi promulgat cu siguranţă de către Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Azi (joi - n.r.) n-am apucat să vorbim. O să vorbim. Cu siguranţă îl promulgă. Eu am discutat cu domnia sa acum două săptămâni, cred, despre această formă şi nu mi s-a întâmplat în această perioadă să spună că face ceva şi să nu facă", a spus Ponta, la România TV, întrebat dacă a discutat cu preşedintele după adoptarea Codului Fiscal în Camera Deputaţilor.

În ceea ce priveşte relaţia cu Iohannis, prim-ministrul a declarat că, după o perioadă "mai rece", lucrurile au revenit la normal. "Până pe 5 iunie am avut o relaţie foarte civilizată şi foarte constructivă şi normală cu dl. Iohannis. A fost o perioadă mai rece, dar în ultimele săptămâni ne-am întâlnit, am discutat. (...) Relaţia e din nou normală", a explicat Ponta.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici