Video Viorica Dăncilă, fotografie cu Emmanuel Macron, în timpul vizitei din SUA | FOTO, VIDEO

În cadrul reuniunii liderilor mondiali pentru combaterea terorismului, premierul Viorica Dăncilă, aflată în vizită în SUA, a avut o scurtă discuţie şi cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. Oficialul român a stat la masă cu Angela Merkel şi Boris Johnson.

1154 afișări

La o reuniune a liderilor mondiali pentru combaterea terorismului, premierul român, Angela Merkel şi Boris Johnson au stat la aceeaşi masă. Viorica Dăncilă a avut o scurtă discuţie şi cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

În această săptămână premierul Viorica Dăncilă efectuează o vizită în SUA. Prin urmare, Şeful Executivul are, marţi, de la 12.30, ora locală, o întrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), la sediul ONU. De la 13.45, ora locală, prim-ministrul are o întâlnire cu James Richard Perry, secretarul pentru energie al SUA.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că programul Vioricăi Dăncilă prevede o întâlnire şi cu vicepreşedintele Mike Pence.

Din delegaţia premierului fac parte ministrul Afacerilor Externe Ramona Mănescu, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, ministrul Apărării Gabriel Leş, ministrul Sănătăţii Sorina Pintea, ministrul Comunicaţiilor Alexandru Petrescu, dar şi consilierul personal, Anton Pisaroglu.

Taguri:
dancila,
sua,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici