Viorica Dăncilă revine mai devreme cu o zi din concediul de odihnă

Premierul Viorica Dăncilă şi-a scurtat concediul de odihnă cu o zi, ea fiind aşteptată luni la Palatul Victoria, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

2069 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă revine mai devreme cu o zi din concediul de odihnă

Viorica Dăncilă revine mai devreme cu o zi din concediu de odihnă

”Premierul va veni, probabil, astăzi (luni - n.r.) la birou”, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Viorica Dăncilă a fost în concediu în perioada 6-13 august, potrivit unei decizii publicate, pe 31 iulie, în Monitorul Oficial. Atribuţiile sale privind de conducerea operativă a Executivului, au fost preluate de viceprim-ministrul Paul Stănescu.

La trei zile după ce decizia a apărut în Monitorul Oficial, preşedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constituţională în legătură cu un conflict juridic între premier şi preşedinte, şeful statului considerând că premierul trebuie să îşi exercite în permanenţă funcţia sau să anunţe delegarea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici