Votul la legea conversiei şi moţiunea împotriva ministrului Justiţiei au fost amânate din lipsă de cvorum

Votul final asupra legii conversiei creditelor şi asupra moţiunii PSD împotriva ministrului Justiţiei, Raluca Purnă, au fost amânate, şedinţa Camerei Deputaţilor fiind suspendată marţi din lipsă de cvorum.

1753 afișări
Imaginea articolului Votul la legea conversiei şi moţiunea împotriva ministrului Justiţiei au fost amânate din lipsă de cvorum

Votul la legea conversiei şi moţiunea împotriva ministrului Justiţiei au fost amânate din lipsă de cvorum

Deputatul PSD Gabriel Vlase a cerut să i se comunice cvorumul. ”În sală sunt prezenţi 141 de deputaţi, deci nu suntem în cvorum. (…) Suspendăm şedinţa”, a anunţat Gabriel Vlase.

Moţiunea simplă trebuia dezbătută şi votată la 15.30.

PNL a anunţat că nu va participa la şedinţă, acuzând PSD de abuz în privinţa moţiunii simple pe justiţiei şi de retorică electorală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici