Autorul celui mai iubit blog de literatura din lume isi dezvaluie identitatea! Afla si tu cine e!

[Nume], copilul geniu al literaturii romanesti revine in atentia cititorilor cu un blog de literatura de un succes rasunator.

29041 afișări

[Nume], copilul geniu al literaturii romanesti revine in atentia cititorilor cu un blog de literatura de un succes rasunator.

Cu peste 1 milion de vizualizari zilnice, blogul sau primeste mii de materiale noi si cereri de participare la cursuri, conventii si cluburi de literatura. Nuvelele publicate si poeziile selectate au fost traduse in intreaga lume si au primit numeroase premii.

„Sunt luat prin surprindere. Am senzatia ca lumea mi-a pus gand bun. Dupa succesul primei mele carti, acum, fara nici un avertisment, imi onoreaza blogul cu atentia si pasiunea sa!” spune [Nume].

Cine ar fi crezut ca o singura persoana ar putea reusi sa invie pasiunea romanilor pentru literatura! [Nume] a reusit cu un strop de creativitate si multa, multa munca!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici