(P) Caravana Coca-Cola răspândeşte magia Crăciunului în călătoria sa prin România

După ce a dat startul sărbătorilor de iarnă, Coca-Cola aduce magia Crăciunului mai aproape de consumatori, prin intermediul Caravanei Coca-Cola şi a surprizelor ce o însoţesc în călătoria sa prin România. Timp de două săptămâni, în perioada 6 - 20 decembrie, caravana lui Moş Crăciun va poposi în Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Sibiu şi Timişoara.

3173 afișări
Imaginea articolului (P) Caravana Coca-Cola răspândeşte magia Crăciunului în călătoria sa prin România

(P) Caravana Coca-Cola răspândeşte magia Crăciunului în călătoria sa prin România

În 2014, îndemnul pe care Coca-Cola îl adresează tuturor consumatorilor este Fă pe cineva fericit! Sticla Coca-Cola de sărbătoare a fost primul indiciu că este mai uşor decât oricând să aducem zâmbete pe feţele celor din jur. Continuând în acelaşi spirit, Caravana este pregătită să îşi primească vizitatorii într-un cadru de poveste, specific sărbătorilor, şi să le ofere acestora momente de magie.

Caravana de Crăciun porneşte din Bucureşti, ajunge în alte patru mari oraşe din ţară şi se încheie în Capitală pe 20 decembrie, având următorul program:

- 6 Decembrie - Bucureşti, Mega Image Piaţa Sudului
- 7 Decembrie - Bucureşti, Băneasa Shopping City
- 8 şi 9 Decembrie - Ploieşti
- 10 şi 11 Decembrie - Braşov, Piaţa Sfatului
- 13 şi 14 Decembrie - Sibiu
- 16 şi 17 Decembrie - Timişoara
- 19 şi 20 Decembrie - Bucureşti

Pentru ca bucuria oferită celor dragi să fie şi mai mare, ajutoarele lui Moş Crăciun din Caravană vor îmbrăca în haine de sărbătoare cadourile pe care consumatorii le-au pregătit pentru aceştia. Surprize şi daruri speciale vor întregi experienţa memorabilă a Caravanei.

Urmând direcţia campaniei ”Fă pe cineva fericit!”, care îi inspiră  pe consumatori să ofere momente de bucurie celor din jur, vizitatorii Caravanei Coca-Cola vor avea la dispoziţie şi aplicaţia Radar for Good, prima platformă mobilă de voluntariat, care funcţionează asemenea unui radar de fapte bune. Prin intermediul unei hărţi interactive, utilizatorii pot urmări cazurile înregistrate în proximitatea lor în aplicaţie şi pot da o mână de ajutor şi acum, în preajma sărbătorilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici