(P) Deserturi de Craciun din jurul lumii

Ca in fiecare an in aceasta perioada, lumea devine mai gustoasa, mai colorata si mai bucuroasa.

10 afișări
Imaginea articolului (P) Deserturi de Craciun din jurul lumii

(P) Deserturi de Craciun din jurul lumii

Ca in fiecare an in aceasta perioada, lumea devine mai gustoasa, mai colorata si mai bucuroasa. Strazile sunt decorate cu braduti, ghirlande si lumini stralucitoare. Casele raspandesc miresmele a nenumarate mancaruri calde si a deserturilor delicioase. Masa de Craciun este importanta in fiecare colt al lumii- si de aceea este mereu preparata cu grija si iubire, si de obicei include preparate traditionale. Dar ceea ce face ca acea seara sa fie si mai speciala este faptul ca intreaga familie se adune in jurul tau pentru a sarbatori impreuna o noapte mágica cu mancare din belsug. 

O parte esentiala a mesei, este bineinteles desertul, desi este intotdeauna lasat spre sfarsitul serii. Esti curios sa afli ce se afla pe mesele de Craciun din jurul lumii?

·         In Austria – faimosul strudel cu fructe si nuci. 

·         In Denemarca – neobisnuita combinatie de orez cu migdale si scortisoara. 

·         In Spania – tortul de migdale cu miere. 

·         In Japonia – deliciosul tort de frisca cu capsune. 

·         In Canada – acadea pe bat sau bomboane de caramel cu ciocolata. 

·         In Brazilia – fructe uscate si indulcite. 

·         In Jamaica – tort de fructe care a fost mai intai insiropat cu rom si vin. 

·         In Polonia si Slovacia – fursecurile de Craciun cu nuci si mac sunt servite in mod traditional alaturi de gofre cu miere. 

·         In Franta – Tortul pufos de ciocolata.

·         In Suedia – smochin si portocale decorate cu cuisoare. 

 

Fara indoiala, una dintre cele mai populare si frumoase dulciuri de Craciun din jurul lumii sunt deserturile din turta dulce in forma de oameni, case, inimi, flori si multe altele. Cei din Australia, Republica Ceha, Finlanda, Germania, Norvegia si Statele Unite le au mereu pe masa de Craciun.

Asa ca, de ce sa nu adaugi un nou desert pe masa ta de Craciun alegand unul dintre deliciile mai sus mentionate, care aduc savoare si bucurie in casele a atator oameni din diferite tari ale lumii? Merita sa incerci sa imparti o noua si dulce bucurie cu cei dragi!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici