(P) HBO Max şi alte numeroase aplicaţii din AppGallery sunt disponibile pe HUAWEI P50 Pro

Toate aplicaţiile tale preferate sunt acum disponibile pe smartphone-ul HUAWEI P50 Pro, utilizând AppGallery. Una dintre cele mai recente aplicaţii introduse este HBO Max, pentru ca tu să poţi vedea filmele sau serialele favorite de oriunde, chiar şi de pe telefon, printr-o simplă atingere a ecranului principal. Pe noul P50 Pro, dar şi pe orice alt dispozitiv Huawei, ai acum toate aplicaţiile la îndemână, sub formă de shortcut.

259 afișări
Imaginea articolului (P) HBO Max şi alte numeroase aplicaţii din AppGallery sunt disponibile pe HUAWEI P50 Pro

(P) HBO Max şi alte numeroase aplicaţii din AppGallery sunt disponibile pe HUAWEI P50 Pro

Huawei AppGallery creşte impresionant în fiecare zi, oferind numeroase aplicaţii şi noi categorii diversificate. Însă Huawei nu se rezumă doar la acestea. Dorind să ofere doar experienţe premium utilizatorilor săi, aduce şi mai multe aplicaţii prin intermediul Gspace, numeroase beneficii şi premii prin Huawei Browser, dar şi un spaţiu de stocare sigură a datelor – Huawei Mobile Cloud.

AppGallery este un ecosistem inteligent şi inovator, ce permite dezvoltatorilor să creeze experienţe unice pentru consumatori. HMS Core unic permite integrarea aplicaţiilor pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort şi o experienţă mai fluidă, aceasta făcând parte din strategia mai largă „1+8+N” la Huawei.

Fiind una dintre primele trei pieţe de aplicaţii la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicaţii globale şi locale sub forma a 18 categorii, inclusiv navigaţie şi transport, ştiri, social media şi multe altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de ţări şi regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global.

AppGallery contribuie la viziunea Huawei de a face această platformă de distribuţie a aplicaţiilor mai deschisă, inovatoare, accesibilă şi, în acelaşi timp, să ofere o protecţie strictă confidenţialităţii şi securităţii utilizatorilor, oferindu-le de asemenea o experienţă unică şi inteligentă. Având atâtea aplicaţii pentru a sprijini activităţile preferate ale tuturor, există, fără îndoială, nevoia de a vă asigura că fişierele şi datele preţioase sunt copiate în siguranţă, iar acest lucru este uşor de realizat cu aplicaţia HUAWEI Mobile Cloud. Acesta este locul ideal pentru stocarea tuturor fişierelor deţinute de utilizatorii AppGallery şi poate fi accesat pe mai multe dispozitive prin ID-ul HUAWEI unic al fiecăruia, pentru a vă oferi siguranţa că toate imaginile şi creaţiile video preţioase sunt stocate rapid şi în siguranţă. Stocarea imaginilor, videoclipurilor, contactelor şi notiţelor este realizată într-o interfaţă all-in-one, care facilitează monitorizarea, organizarea şi gestionarea fişierelor.

O altă caracteristică utilă a HUAWEI Mobile Cloud este „Find Device”, care este o căutare a dispozitivului printr-un singur clic, astfel permiţând utilizatorilor să-şi localizeze dispozitivul prin blocare sonoră sau de la distanţă şi oferă ştergerea datelor pentru a îmbunătăţi protecţia confidenţialităţii utilizatorilor.

Într-o altă ordine de idei, HUAWEI P50 Pro stabileşte o nouă eră a inovaţiei în designul smartphone-urilor – extravagant, dar elegant. Carcasa ergonomică şi subţire din metal oferă portabilitate şi confort în viaţa de zi cu zi. Fotografii sunt clare, chiar şi în mişcare, datorită True-Focus Fast Capture. Aspectul care atrage cel mai mult atenţia la HUAWEI P50 Pro este camera cu zoom periscop de până la 100x, completată de camera ultrawide şi tehnologia de stabilizare. Tehnologia HUAWEI XD optics corectează diferenţele optice şi restabileşte detaliile în imagini. Noul sistem de filtrare a culorii XD Fusion Pro, True-Chroma Image Engine şi tehnologia Super HDR, asigură imagini calitative, pline de detalii şi culori chiar şi în condiţii de lumină redusă. Ecranul de 6.6 inch⁠ a fost ajustat individual pentru a ilustra o lume reală, cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz⁠ şi o rată de eşantionare tactilă de 300 Hz⁠.

Revenind la aplicaţii, atât pe smartphone-ul P50 Pro, cât şi pe toate celelalte dispozitive Huawei, se poate instala orice aplicaţie. Pe lângă AppGallery, utilizatorii Huawei beneficiază de încă un spaţiu de unde îşi pot descărca aplicaţiile preferate, acestea putând avea şi un shortcut pe ecranul telefonului. Gspace este inovaţia pe care o aduce Huawei, iar paşii prin care se poate descărca o apliaţie, cum ar fi HBO Max, sunt următorii:

  1. Folosind AppGallery, se descarcă aplicaţia Gspace
  2. După instalare, în aplicaţia Gspace va apărea pictograma HBO Max
  3. Utilizatorul va fi trimis în continuare pe Google Play, unde se va autentifica cu contul Google pe care îl deţine
  4. După autentificare, acesta va fi trimis înapoi pe Google Play, de unde poate instala HBO Max
  5. Se face click pe butonul de instalare, iar aplicaţia HBO Max va fi descărcată pe dispozitivul Huawei
  6. După finalizarea instalării, utilizatorul poate accesa oricând HBO Max prin Gspace, cu un clic pe pictograma aplicaţiei.

Ca utilizator Huawei, nu există nicio limită pentru aplicaţiile pe care le poţi accesa pe noul smartphone, fie că le foloseşti de ani de zile, fie că încerci ceva nou. AppGallery este uşor de folosit, intuitiv şi rapid, fiind conceput pentru a deschide o întreagă lume a aplicaţiilor. Astfel, ca utilizator de telefoane HMS ai destinaţia perfectă pentru divertisment şi numeroase opţiuni de alegere. În plus, pe aplicaţia Huawei Browser poţi beneficia de numeroase oferte şi promoţii.

Hai şi tu în universul AppGallery cu noul Huawei P50 Pro şi descarcă aplicaţia HBO Max chiar pe smartphone-ul tău!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici