(P) Senso Days – cine si de ce

Piata virtuala si magazinele in care sunt stranse obiectele pentru casa abunda in tot felul de oferte. Cum te intorci, cum te sucesti, ai de-a face cu o superoferta. Insa, pe bune, un loc din care sa iei tot ce-ti trebuie si sa stii ca platesti pretul corect iar produsele, semnate de experti in domeniu, sa zbarnaie, asa ceva mai greu de gasit.

41 afișări
Imaginea articolului (P) Senso Days – cine si de ce

(P)

Piata virtuala si magazinele in care sunt stranse obiectele pentru casa abunda in tot felul de oferte. Cum te intorci, cum te sucesti, ai de-a face cu o superoferta. Insa, pe bune, un loc din care sa iei tot ce-ti trebuie si sa stii ca platesti pretul corect iar produsele, semnate de experti in domeniu, sa zbarnaie, asa ceva mai greu de gasit.

Hai sa o luam cu inceputul: gandeste-te cum ar fi daca n-ai mai cheltui atata timp, bani si energie la shopping, si ti-ai asigura un schimb o ora de confort, relaxare si ingrijire personala. Senso Days asta face: te ajuta sa renunti la alergatura prin magazine, sprijinindu-te sa cumperi online produse brici pentru tine. Scurt pe doi: daca esti prea ocupata si nu prea mai ai timp de tine, daca nu ajungi la spa cu anii, daca vrei sa arati perfect si totusi nu poti ajunge la salon cat de des ti-ai dori, viziteaza-ne pe www.sensodays.ro.

Senso Days este singurul magazin online care propune produse pentru a-ti imbunatati calitatii vietii, si asta la preturi ok, livrate direct si gratuit la tine acasa. Gasesti aici orice  ai nevoie pentru baie si bucatarie din zona tehnico-sanitara, dar si solutii de ingrijire personala si electronice pentru relaxare.

Am facut Senso Days pentru ca ne-am dat seama, ca in ritmul in care traim astazi, este grozav sa gasesti intr-un singur loc toate produsele ce mangaie si hranesc simturile in fiecare zi. De la forma sofisticata a robinetului deschis dimineata pentru revigorare si la ploaia delicata a dusului de seara, pana la balsamul si crema facute sa te iubeasca, toate produsele noastre sunt alese astfel incat sa te faca sa te bucuri la tine acasa de relaxare si placeri pentru care altfel trebuie sa ajungi in diverse locuri si sa platesti bani multi.

Baia de acasa poate sa ajunga un spa pe cinste, daca o imbogatesti cu o cada eleganta si baterii cu design armonios. Dupa ce petreci in ea tu cu tine timp de calitate, poti apoi sa te rasfeti cu tratamente pentru par, corp sau ten si machiajul potrivit. Si asta merge si intr-o seara in care nu vrei sa faci nimic (vezi toate gamele de ingrijire corporala, par si fata) , dar si in compania prietenilor, cand vei straluci (vezi placile de par, epilatoarele si restul produselor de ingrijire personala, alaturi de gama completa de make-up). Iti oferim un intreg arsenal profesional pe care il poti folosi pentru un look perfect si in afara locuintei tale.

Si imagineaza-ti o dimineata ocupata in bucatarie, in care vei spala rapid sub jet o strecuratoare plina cu fructe–pentru ca ai achizitionat una din bateriile cu dus extractibil, apoi faci intr-o secunda ceaiuri pentru copii, cafea pentru voi doi si sucuri naturale pentru toata  lumea. Cu recipiente de gatit si ustensile de bucatarie de la Senso Days, gatesti omleta perfecta iar gratarul este suficient de patruns. Tu vei fi magicianul bunatatilor si in plus, iti oferim toata gama pentru ingrijirea mainilor, deci vei fi de doua ori castigatoare.

Avem 8 ani de experienta in domeniul sanitarelor si tocmai pentru ca ne pricepem iti propunem sa iti amenajezi baia cu produse alese din cele mai recente colectii AXOR, HANSGROHE, DURAVIT, AQUAFORM, IDEAL STANDARD, KLUDI, semnate de designeri precum Phillipe Starck, Patricia Urquiola, Antonio Citterio. Daca vrei sa investesti mai putin, poti alege si variantele standard, in functie de buget, fara a face rabat de la calitate si functionalitate.

 

Sa nu uiti sa verifici produsele de ingrijire, gasesti la noi totul, de la placi de par si epilatoare, pana la cosmetice profesionale, tratamente pentru par, crème speciale create de o mare parte din brandurile profesioniste in domeniu.

Calitatea este si flexibila pentru ca pe site-ul Senso Days poti plati si prin card, in rate, sau la livrare. In concluzie, de ce sa comanzi de la noi? Avem cel putin 14 motive serioase pentru care te invitam in spatiul nostru si credem ca iti va placea, pentru ca:

1.       Avem o gama de produse atat de mare incat ar umple doua mall-uri, pe care le-am sortat si aranjat astfe incat sa gasesti rapid “raionul” care iti trebuie

2.       Produsele apartin celor mai cunoscute branduri, marci de renume si game create designeri celebri, alaturi de produse accesibile de o calitate recunoscuta

3.       Avem produse cu cel mai mic pret garantat: iti platim dublul diferentei daca vei gasi mai ieftin in alta parte

4.       Avem un departament special de relatii, unde poti oricand pune intrebari sau comanda telefonic

5.       Iti recomandam specialisti pentru instalarea bailor, in cazul in care ai nevoie.

6.       Iti livram rapid produsele dorite

7.       Avem promotii excelente, in trend cu sezonul

8.       Avem discount-uri in functie de valoarea cumparaturii tale

9.       Avem transport gratuit

10.   Poti plati online in conditii de maxima siguranta (suntem inrolati in 3D secure). Bineinteles, ai si alternativa platii la livrare.

11.   Poti plati in rate

12.   Avem un showroom in Bucuresti (Calea 13 Septembrie 83) unde poti cerceta cele mai noi creatii in materie de tehnico-sanitare, realizate de catre designeri renumiti, si unde poti beneficia de consiliere si pentru amenajari cu buget limitat.

13.   Te putem ajuta sa iti proiectezi o baie individualizata, in cazul in care ai nevoie

14.   Esti speciala pentru noi si te putem asista in personalizarea comenzii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici