(P) Wilio vă va găsi experţi calificaţi în reparaţii la domiciliu

638 afișări
Imaginea articolului (P) Wilio vă va găsi experţi calificaţi în reparaţii la domiciliu

Wilio vă va găsi experţi calificaţi în reparaţii la domiciliu

Trebuie să înlocuiţi un robinet vechi care are scurgeri sau să reparaţi ceva în jurul casei dumneavoastră? S-ar putea să fiţi suficient de priceput pentru a încerca să faceţi totul pe cont propriu. Dar pentru majoritatea oamenilor asta înseamnă să petreacă ore întregi procurându-şi toate instrumentele şi materialele necesare şi studiind detaliat instrucţiunile, doar pentru a acumula o mulţime de frustrări şi a obţine o treabă făcută de mântuială.

Aplicaţia cu mii de profesionişti care sunt gata să vă ajute

Prin urmare, dacă nu doriţi să treceţi printr-o astfel de experienţă, pur şi simplu evitaţi tot acest efort şi lăsaţi un profesionist din zona dumneavoastră să se ocupe de treabă. Site-ul web şi aplicaţia mobilă wilio.ro, care reunesc mii de experţi pentru diverse servicii din toată România, vă vor ajuta să găsiţi profesioniştii de care aveţi nevoie. A ajutat deja la rezolvarea a sute de proiecte mici şi mari, cum ar fi construcţii, reconstrucţii, proiecte de electricitate şi instalaţii sanitare, vopsire, zidărie, gips-carton, faianţă, diferite reparaţii, tâmplărie şi curăţenie. În ultimele luni, a ajutat, de asemenea, la rezolvarea a mii de cereri pentru serviciile unui meşter.

Oamenii solicită deseori meşteri pentru a lucra în cazul în care specialiştii concentraţi pe un singur tip de serviciu, cum ar fi electricienii sau instalatorii, nu sunt de mare ajutor. Meşterii sunt experţi cu mai multe abilităţi şi o gamă largă de cunoştinţe.

„Satisfacţie maximă, atitudine foarte bună. Pe lângă maşina de spălat rufe şi maşina de spălat vase, domnul Petru a reuşit să repare şi mânerul de la poartă."

Meşterul se ocupă de cele mai multe reparaţii din jurul casei - instalaţii sanitare, electrice, zugrăvire, tâmplărie sau chiar încălzire. El poate ajuta la reconstrucţii, curăţenie interioară, placare şi gletuire. Poate asambla mobilierul, înlocui o toaletă defectă, o priză defectuoasă, monta garnituri sau conecta aparate.

„O treabă grozavă. Paul ne-a explicat tot ce a făcut şi chiar a mers să cumpere material suplimentar şi a terminat lucrarea într-o singură zi deşi credeam că va dura două zile."

Trebuie să specificăm un lucru, şi anume - serviciile meşterilor nu sunt folosite doar de femei. Ei ajută deseori cuplurile căsătorite, oamenii ocupaţi, tinerii şi vârstnicii. Cel mai adesea, acestea sunt proiecte mai mici, care necesită echipamente profesionale sau abilităţi speciale.

Un meşter precis, de încredere, punctual. Satisfacţie absolută. Nu se grăbea să facă lucrurile repede, cu orice preţ. Chiar dacă îi ia mai mult timp, preferă să facă lucrurile cu precizie şi de calitate. Suntem mulţumiţi."

Profesionalismul este pe primul loc

wilio.ro este conştient de faptul că munca meşterilor nu este doar o tranzacţie comercială, ci are loc de obicei în casa clienţilor. Prin urmare, subliniază disponibilitatea, profesionalismul şi abordarea personală a furnizorilor de servicii. Datorită acestui fapt, ratingul mediu al furnizorilor de servicii din întreaga Românie atinge o valoare de până la 4,2 puncte din 5 posibile. Dacă aveţi nevoie de ajutor pentru orice lucrări legate de construcţii, casă sau grădină încercaţi www.wilio.ro

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici