12 morti la Petrila

Cele doua explozii care au avut loc, sambata, in mina Petrila, au provocat, pana acum, moar­tea a 12 mineri si salva­tori si ranirea grava a al­tor 11 persoane.

1 afișare
Imaginea articolului 12 morti la Petrila

12 morti la Petrila

Prima ex­plo­zie s-a produs in jurul orei 15.00, la o adancime de 950 de metri, potrivit de­claratiei lui Daniel Suru­lescu, direc­to­rul Companiei Nationale a Hui­lei. In jurul orei 18,40 a avut loc cea de-a doua explozie.

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici