13-15 iunie: destul cu comemorarile, asteptam rezolvarile promise, dle Presedinte Traian Basescu

Au trecut 21 de ani de la Represiunea din iunie 1990. Se stie totul despre rolul lui Ion Iliescu si al ciracilor sai. S-a scris totul s-au adunat toate probele posibile. An de an, si eu si altii ne adunam sa “comemoram” si sa-i plangem pe cei omorati, sa-i blestemam pe Ilici si ai sai.

9 afișări
Imaginea articolului 13-15 iunie: destul cu comemorarile, asteptam rezolvarile promise, dle Presedinte Traian Basescu

13-15 iunie: destul cu comemorarile, asteptam rezolvarile promise, dle Presedinte Traian Basescu

Eu personal m-am saturat. Primele dosare cu privire la Mineriada ordonata de Ion Iliescu le-am scris in iulie 1990, imediat dupa ce am iesit din Lagarul de la Magurele, alaturi de colegi de la Liga Studentilor si le-am trimis prin posta militara a Ambasadei Olandei cancelariilor lumii si mass-media straina.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici