2.000.000 €, despăgubirea unei arestări nelegale

Două instanţe judecătoreşti din România au decis că omul de afaceri Ion Sandu a fost arestat preventiv nelegal, iar din acest motiv afacerile acestuia au avut de suferit, şi au stabilit ca statul român să-i plătească despăgubiri de aproape două milioane de euro. Tribunalul Vrancea şi Curtea de Apel Galaţi au decis ca Ministerul de Finanţe să-l despăgubească pe Ion Sandu cu daune materiale şi morale în valoare de şase milioane RON.

1 afișare
Imaginea articolului 2.000.000 €, despăgubirea unei arestări nelegale

2.000.000 €, despăgubirea unei arestări nelegale

http://www.adevarul.ro/articole/2-000-000-despagubire-pentru-o-eroare-judiciara/316217

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici