22 de minute

"Putem scoate un rezultat mare la Londra. Cu ambiţie şi dăruire putem face acest lucru", spuneau la unison roş-albaştrii înaintea meciului cu Arsenal. Numai că, odată cu primul fluier al arbitrului, elevilor lui Lăcătuş le-au dispărut ambele calităţi invocate.

1 afișare
Imaginea articolului 22 de minute

22 de minute

Şarjele ofensive ale "tunarilor" din startul partidei au dat peste cap apărarea condusă de Goian, iar Wallcot (2) şi Diaby (5) au fost foarte aproape gol. "Un-doi"-uri devastatoare. Aceasta a fost arma principală a gazdelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici