300 de copii de grădiniţă au scandat: EBA! EBA! EBA!

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, aflată, ieri, la Ploieşti, le-a citit un fragment din povestea “Făt-Frumos cu părul de aur” celor 300 de copii de grădiniţă strînşi în sala de şedinţe a CJ Prahova şi a spus că în copilărie a marcat-o povestea Albei ca Zăpada.

1 afișare
Imaginea articolului 300 de copii de grădiniţă au scandat: EBA! EBA! EBA!

300 de copii de grădiniţă au scandat: EBA! EBA! EBA!

Copiii de la mai multe grădiniţe din Ploieşti, însoţiţi de educatoare, s-au strîns, înainte de ora 11:00, oră la care era programată întîlnirea cu mai multe personalităţi ce urmau să le citească poveşti, într-una dintre sălile de şedinţă ale clădirii ce aparţine Consiliului Judeţean Prahova.


Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici