320.000 de români rămân fără ajutor de încălzire

Românii cu iaht ori piscină şi saună sunt egali în faţa guvernului cu cei care deţin patru bivoli, şase porci sau 21 de oi. Nici unii, nici ceilalţi nu mai primesc ajutoare de încălzire.

43 afișări
Imaginea articolului 320.000 de români rămân fără ajutor de încălzire

320.000 de români rămân fără ajutor de încălzire

Românii care au tractoare, autoutilitare, autoturisme cu motoare cu o capacitate de peste 1.600 de centimetri cubi, dar şi depozite bancare de peste 3.000 de lei sau mai mult de cinci porci, 20 de oi ori peste 1.000 de metri pătraţi de teren nu vor mai primi ajutoare pentru încălzirea locuinţelor în această iarnă.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici