4 IULIE ziua care a schimbat cursul planetei

Iubit, stimat, admirat, model al democraţiei, hulit, blestemat şi supus unui adevărat tir negativ din partea opiniei publice internaţionale, poporul american sărbătoreşte azi Ziua Independenţei.

1 afișare
Imaginea articolului 4 IULIE ziua care a schimbat cursul planetei

4 IULIE ziua care a schimbat cursul planetei

Măreaţa naţiune americană, vârful de lance al democraţ iei în lume, încearcă pentru o zi să uite anii de ameninţare ai terorismului hâtru şi barbar. Indiferent de apartenenţa politică, de afinitatea pentru un regim politic, suntem obligaţi să recunoaş- tem meritele “Lumii Noi” în abolirea nazismului şi comunismului.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici