5.000

De la controversata Doina Basca la si mai controversatii Ion Cristoiu si Dan Diaconescu, pina la Robert Turcescu si Emil Hurezeanu. De la investitiile lui Ion Ratiu la preluarea sub aripa Catavencu in 2004 si apoi alipirea de Realitatea lui Sorin Ovidiu Vintu, in 2006.

1 afișare
Imaginea articolului 5.000

5.000

De la cele 4 Renault-uri aduse special din strainatate la inceputul anilor ’90, pentru a fi oferite la tombola cititorilor, la cartile si DVD-urile din prezent ale ziarului.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici