6 ponturi magice de la cel mai cunoscut vrăjitor din lume. Lecţii de afaceri de la Harry Potter

Harry Potter a scris istorie cu ultima peliculă din franciza lansată în 2001. Micul vrăjitor de la Hogwarts (Daniel Radcliffe), în frunte cu Hermione (Emma Watson) şi Ron (Rupert Grint) au luptat până la capăt împotriva armatei lui Cap-de-Mort (Ralph Fiennes) în ultima parte, apărută în 3D, pe 15 iulie. Mai mult, Harry Potter şi Talismanele Morţii Partea a 2-a, regizat de David Yates, a devenit filmul cu cele mai mari încasări la debut din istorie în Statele Unite ale Americii.

11 afișări
Imaginea articolului 6 ponturi magice de la cel mai cunoscut vrăjitor din lume. Lecţii de afaceri de la Harry Potter

6 ponturi magice de la cel mai cunoscut vrăjitor din lume. Lecţii de afaceri de la Harry Potter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Isteria fenomenului "micilor vrăjitori de la Hogwarts" a cuprins întreg mapamondul încă din 1997, când a fost lansată pe piaţă prima carte scrisa de J.K. Rowling, şi anume "Harry Potter şi piatra filozofală".

Harry Potter a strâns pe reţelele de socializare mai mulţi fani decât întreaga populaţie a României. Deşi reliefează o lume a fantasticului, iar povestea se desfăşoară în cea mai mare parte la deja-celebra Şcoală de Magie şi Vrăjitorie (Hogwarts), o instituţie destinată tinerilor vrăjitori şi magicieni, punctul central al poveştii îl reprezintă conflictul dintre protagonist (Harry Potter) şi întunecatul vrăjitor Cap-de-Mort, cel care i-a ucis acestuia părinţii, în misiunea sa de a cuceri lumea vrăjitoriei.

1. Găseşte o bancă sigură pentru "galioanele" tale

Banca Magica Gringott`s, locul în care îşi depuneau economiile cei mai mulţi dintre vrăjitori era deţinută şi operată de către goblini. Principalele sucursale erau localizate în Diagon Alley, iar potrivit celui mai iubit dintre giganţi, Hagrid, Gringott`s era considerată cel mai sigur loc din lumea vrăjitorilor.

Citeşte mai multe sfaturi de afaceri inspirate din Harry Potter pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici