80 milioane de euro kilometrul de autostradă

România a atins o nouă performanţă, din păcate negativă: are cele mai proaste drumuri, cele mai puţine autostrăzi şi plăteşte cel mai mare preţ pentru un kilometru de drum construit, potrivit unui raport al Băncii Mondiale, iar proiectele de infrastructură riscă să intre în blocaj din cauza lipsei fondurilor.

5 afișări
Imaginea articolului 80 milioane de euro kilometrul de autostradă

80 milioane de euro kilometrul de autostradă

Un raport al Bancii Mondiale arată că statul plăteşte pentru autostrăzi cu mult peste media europeană. La noi, un kilometru de autostradă a ajuns să coste nu mai puţin de 80 de milioane de euro; este vorba despre tronsonul Comarnic-Braşov.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici