"A cerut capul lui Năstase"

Preşedintele Băsescu a exercitat presiuni foarte mari pentru reforma Justiţiei şi a chemat la el toţi responsabilii în domeniu, cerându-le, printre altele, "capul lui Năstase", potrivit unui document pregătitor al vizitei ministrului austriac de Externe, Michael Spindelegger, la Bucureşti, obţinut de agenţia Mediafax.

1 afișare
Imaginea articolului "A cerut capul lui Năstase"

"A cerut capul lui Năstase"

Documentul, pe care scrie "Ministerul Federal pentru Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale", menţionează pe prima pagină că este "redactarea finală verificată la 27 martie 2009" şi conţine o analiză detaliată a mai multor subiecte, printre care şi a eforturilor de combatere a corupţiei, aceste file având înscrisă ca dată a redactării ziua de 25 martie 2009. De asemenea, documentul nu menţionează sursa informaţiilor care au stat la baza redactării.


Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici