A CUCERIT ROMA!

Dinamovistii au dat marele tun, reusind cel mai rasunator transfer pentru campionatul nostru în aceasta iarna: Stefan Radu la Lazio pentru 4,5 milioane de euro! Negocierile nu au fost deloc simple si au durat trei zile! La un moment dat, exista riscul ca întreaga afacere sa cada, dupa ce partea italiana s-a zgârcit la bani. In cele din urma, duminica noaptea, la ora 4:00 dimineata, totul s-a parafat.

1 afișare
Imaginea articolului A CUCERIT ROMA!

A CUCERIT ROMA!

Oficialii lazialilor le-au satisfacut ros-albilor pretentiile financiare, iar despartirea lui Radu de Dinamo s-a oficializat. Prima problema care s-a rezolvat a fost cea a platii TVA. Initial, bianco-celestii au cerut ca românii sa suporte aceasta taxa, dar în cele din urma au cedat si au acceptat sa achite ei totul. De asemenea, Lazio s-a angajat sa vireze imediat avansul de un milion de euro în conturile dinamovistilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici