A dat gol şi apoi cu bâta-n baltă! Traore le-a arătat semne obscene fanilor clujeni: "Nu a fost drăguţ din partea mea"!

Ivorianul Lacina Traore a spart în minutul 88 al partidei cu AS Roma ghinionul care l-a urmărit pe parcursul întregii participări a CFR-ului în această ediţie a Ligii Campionilor, învingându-l pe Bogdan Lobonţ cu o lovitură de cap imparabilă din mijlocul careului.

3 afișări
Imaginea articolului A dat gol şi apoi cu bâta-n baltă! Traore le-a arătat semne obscene fanilor clujeni: "Nu a fost drăguţ din partea mea"!

A dat gol şi apoi cu bâta-n baltă! Traore le-a arătat semne obscene fanilor clujeni: "Nu a fost drăguţ din partea mea"!

Descătuşarea din urma reuşitei atacantului în vâstă de 20 de ani a fost însă urmată de gesturi obscene la adresa publicului prezent pe stadionul din Gruia, care îl contestase în prealabil din cauza ratărilor sale. Ieşirea africanului nu a rămas nesancţionată de către arbitrul partidei, care i-a acordat acestuia cartonaş galben. Până la final, Traore a fost huiduit de întreg stadionul, o parte dintre fanii scandând trivialităţi la adresa acestuia.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici