A venit ursul la Bursă?

Şedinţa de ieri a Bursei de Valori Bucureşti a fost caracterizată de scăderi foarte ample, în special pe segmentul financiar, dublate de o lichiditate foarte mică.

1 afișare
Imaginea articolului A venit ursul la Bursă?

A venit ursul la Bursă?

Deşi părerile privind conectarea cu bursele externe au fost multă vreme împărţite, în aceste zile, brokerii şi analiştii au căzut de acord în acest sens. Principala cauză a acestor deprecieri a fost influenţa indirectă negativă, venită dinspre continentul american."Deschiderea pieţei de astăzi a fost o reacţie a pieţelor americane, care au suferit deprecieri foarte importante, s-a acumulat o energie negativă, ce a continuat pe tot parcursul şedinţei. Primele ordine de vânzare din debutul zilei au generat altele. Totuşi, volumele bune pe SIF-uri denotă faptul că încet, încet apar şi cumpărători", crede Mihai Chişu, broker la IFB Finwest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici