AAtenţie mare! Pieţele sună alarma

Un adevărat dezastru s-a produs săptămâna trecută pe pieţele bursiere europene, din SUA, din zona asiatică şi nimic nu pare deocamdată să ne redea speranţa că spirala scăderilor se va opri până la finele acestui an.

4 afișări
Imaginea articolului AAtenţie mare! Pieţele sună alarma

AAtenţie mare! Pieţele sună alarma

Indicii americani se află la capătul unei perioade de 10 zile în care au pierdut aproximativ zece procente, iar potrivit unui comentariu CNBC doar în trei cazuri în care în pieţe "bull" am consemnat un asemenea picaj economia nu a intrat în recesiune.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici