Accidentul aviatic de la Tuzla: Cum s-a salvat pilotul avionului

Specialiştii demontează teza "eroului", prezentată de MApN. Ei susţin că patru persoane au părăsit aparatul de zbor între momentul impactului şi cel al exploziei.

8 afișări
Imaginea articolului Accidentul aviatic de la Tuzla: Cum s-a salvat pilotul avionului

Accidentul aviatic de la Tuzla: Cum s-a salvat pilotul avionului

Comandantul Componentei Operaţionale Aeriene a MApN, Victor Strâmbeanu, a declarat ieri că nici unul dintre cei care se aflau în avionul prăbuşit la Tuzla n-a apucat să sară din aparat înainte de impactul cu solul. Cei trei supravieţuitori iniţiali ar fi fost scoşi din avionul în flăcări de un coleg aflat în apropierea pistei, comandorul Marian Marin, cel care a observat accidentul - mai susţine MApN. Oficial, anchetatorii iau în calcul trei ipoteze: eroare umană, defecţiune tehnică sau condiţii meteo nefavorabile.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici