Adelina Chivu, cu bagajul la spital

Fosta vedetă a Antenei 3 are şanse să fie internată peste două zile pentru a aduce pe lume primul său copil. Fotbalistul Cristian Chivu a refuzat convocarea la echipa naţională dintr-un motiv bine întemeiat. Soţia lui poate naşte dintr-o clipă într-alta, iar el doreşte să fie alături de ea când va sosi momentul mult aşteptat.

8 afișări
Imaginea articolului Adelina Chivu, cu bagajul la spital

Adelina Chivu, cu bagajul la spital

Ea a fost chemată la ultimul control şi medicii urmează să stabilească dacă ea va rămâne internată sau nu. Viitoarei mămici i s-a recomandat să vină chiar cu bagajul pregătit pentru o eventuală spitalizare. Ea va mai face o ecografie pentru a se constata în ce poziţie se află bebeluşul.

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici