Adrian Mutu este de două ori cel mai bun

La Gala Fotbalului Românesc, desfăşurată miercuri seară, la Rin Grand Hotel, Mutu a făcut fără doar şi poate, senzaţie. Deşi în sală se aflau multe fete frumoase, participante la Miss România, un Jaguar superb şi alte puncte de atracţie, Adrian Mutu a fost miezul.

1 afișare
Imaginea articolului Adrian Mutu este de două ori cel mai bun

Adrian Mutu este de două ori cel mai bun

Chiar dacă la Gala din acest an a participat singur, fără Consuelo, presa a tăbărât pe el şi nu degeaba, doar a luat premiul pentru cel mai bun fotbalist român al anului. Din fericire pentru acest sportiv, pe care îl ajută şi faţa, e-adevărat, el este iubit în ţara mamă în egală măsură cu afară, unde Roberto Cavalii, spre exemplu, declara, pentru Vogue, că ar fi mândru dacă Mutu ar renunţa la deal-ul cu Dolce&Gabanna în favoarea creaţiilor Cavalli. Pe scurt, Mutu le-a dat clasă sportivilor prezenţi la Gala Fotbalului Românesc sau cel puţin asta trâmbiţau vocile prezente la eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici