Adrian Năstase,“sinistrat” în Zambaccian

Om păţit, Adrian Năstase a avertizat Patriarhia Română că nu a făcut o alegere prea fericită atunci cînd a încredinţat firmei Vanel Exim SRL Bacău proiectarea Catedralei Mîntuirii Neamului.

11 afișări
Imaginea articolului Adrian Năstase,“sinistrat” în Zambaccian

Adrian Năstase,“sinistrat” în Zambaccian

Aflat într-o veche şi deloc fructuoasă relaţie cu firma în cauză - care i-a proiectat şi lui imobilul din Zambaccian, Năstase s-a trezit cu ţevile sparte atît în pivniţă "prin iarnă", cît şi pe terasă. "Cunosc competenţa şi calitatea celor de la Vanel din proprie experienţă" - scria, ieri, Năstase pe blogul său. Competenţă şi calitate pe care le-a ilustrat de altfel cu mai multe fotografii, reprezentînd terasa spartă din cauza infiltrării apei peste tot "în casă, în dulapuri, în birou".

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici