Adrian Severin: 500.000 euro, într-un an şi jumătate

Europarlamentarul PSD Adrian Severin se află în fruntea celor mai înstăriţi social-democraţi, reuşind, într-un an şi jumătate, să strângă în conturile bancare aproape jumătate de milion de euro, potrivit declaraţiilor de avere.

15 afișări
Imaginea articolului Adrian Severin: 500.000 euro, într-un an şi jumătate

Adrian Severin: 500.000 euro, într-un an şi jumătate

Severin declara, în 2009, în calitate de candidat la alegerile pentru Parlamentul European, că deţine în conturile bancare 386.170 de lei, 140.013 euro si 2.665 de dolari, potrivit documentului datat 18 martie 2009.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici