Afacerile, vândute doar la reduceri

O piaţă dinamică de fuziuni şi achiziţii ar însemna că oamenii de afaceri revin la sentimente mai bune faţă de viitor şi că efectele crizei asupra încrederii lor ar începe să piardă din intensitate. Sunt şanse să se întâmple aceasta în 2011?

5 afișări
Imaginea articolului Afacerile, vândute doar la reduceri

Afacerile, vândute doar la reduceri

După un an 2009 în care valoarea pieţei de fuziuni şi achiziţii s-a prăbuşit la mai puţin de 2 miliarde de euro, de la 5,3 miliarde cu un an în urmă, şi după un 2010 pentru care cifrele nu sunt foarte îmbucurătoare, consultanţii văd în 2011 un an în care piaţa de M&A s-ar putea dezgheţa.

Citeste toata stirea e www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici