Ai locui într-o casă de 500 de euro, construită într-o săptămână? Cine lansează locuinţa

Indienii de la Tata vor lansa pe piaţă o casă modulară, care poate fi construită în doar o săptămână, scrie BBC News. Locuinţa va costa doar 500 de euro.

12 afișări
Imaginea articolului Ai locui într-o casă de 500 de euro, construită într-o săptămână? Cine lansează locuinţa

Ai locui într-o casă de 500 de euro, construită într-o săptămână? Cine lansează locuinţa

Casele prefabricate sunt destinate persoanele cu venituri mici care locuiesc în zonele rurale sărace. Autorităţile estimează că indienii din aceste zone au nevoie de "câteva milioane de case".

Deja sunt testate primele modele, iar primele exemplare ar putea fi lansate la anul.

"Casele vor putea fi construite în doar o săptămână, modelul de bază are doar 20 de metri pătraţi, iar, în total, costul unei astfel de locuinţe va fi de 500 de euro", spun reprezentanţii companiei Tata, care a mai bifat un record în 2009 atunci când a lansat cea mai ieftină maşină - Nano, la doar 3.000 de dolari.

Citeşte mai multe despre casele de 500 de euro pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici