Alba-neagra cu ceasurile de aur ale Capitalei

Primăria Bucureşti a achitat în urmă cu patru luni 915.000 de euro pentru 10 ceasuri stradale, placate cu aur, dar nu a primit decât două bucăţi, restul fiind pierdute pe traseu. Petronel Butuc, patronul firmei care a încasat banii pentru „ceasurile de aur“, nu poate spune cu certitudine unde se află cele opt „orologii“ plătite de bucureşteni.

16 afișări
Imaginea articolului Alba-neagra cu ceasurile de aur ale Capitalei

Alba-neagra cu ceasurile de aur ale Capitalei

Cele opt ceasuri stradale, placate cu aur de 24 de carate, ce ar fi urmat să delecteze privirile bucureştenilor sunt dispărute fără urmă, fiind ultima oară identificate, în ianuarie 2010, pe un vapor cu plecare din America. Inspectorilor Gărzii Financiare care investighează condiţiile încheierii ciudatului contract dintre autorităţile locale din Capitală şi Soluţii Urbane SRL li s-a spus că cele opt ceasuri sunt pe vapor.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici