Alba-neagra de 20 de milioane € la Loterie

Curtea de Conturi a descoperit grave nereguli la Compania Naţională "Loteria Română" (CNLR) în privinţa cheltuirii banilor publici. Inspectorii Curţii au găsit contracte încheiate nelegal, caiete de sarcini "aranjate", plăţi nejustificate către case de avocatură, maşini cumpărate la suprapreţ şi altele asemenea.

33 afișări
Imaginea articolului Alba-neagra de 20 de milioane € la Loterie

Alba-neagra de 20 de milioane € la Loterie

Una dintre afacerile proaste, dar bănoase, făcute de conducerea Loteriei, a fost cu un SRL din Focşani, SC Form Trade, cu care CNLR a încheiat, în 2008, un contract de distribuţie de cartele telefonice (Orange, Vodafone şi Cosmote).

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici