Alegeri pe blat la Medicina bucuresteana

Vineri, 8 februarie, la ora 13.00, la sediul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila“ din Bucuresti incepeau alegerile pentru posturile de decan si prodecani ai Facultatii de Medicina, precum si pentru reprezentantii facultatii in senatul universitatii. Reprezentanti care urmeaza sa aleaga in curind, alaturi de cei ai celorlalte facultati din UMF, un nou rector.

1 afișare
Imaginea articolului Alegeri pe blat la Medicina bucuresteana

Alegeri pe blat la Medicina bucuresteana

Inainte insa ca alegerile sa fie demarate, iar primele buletine de vot sa fie introduse in urnele de vot, Cotidianul a intrat in posesia unei liste cu 43 de nume: 37 de candidati pentru locurile din senat si sase pentru cele de la decanat. Cind mai era o jumatate de ora pina la inceperea alegerilor, am fotografiat si am filmat lista respectiva, alaturi de ecranul televizorului, pentru a se putea observa ceasul din programele Realitatea TV. Sapte ore mai tirziu, cind alegerile s-au incheiat, 41 dintre cei 43 de candidati de pe lista respectiva obtinusera posturile dorite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici