Alianţa imorală

Social-democraţii i-au lăsat baltă pe liberali şi vor să intre la guvernare alături de democrat-liberali. Liderii centrali şi judeţeni ai PSD au decis ieri să înceapă negocierile cu PD-L pentru formarea Guvernului, iar UDMR să fie pus pe tuşă.

1 afișare
Imaginea articolului Alianţa imorală

Alianţa imorală

După şase ore de discuţii tensionate, care au venit în continuarea altor cinci consumate duminică seară în Kiseleff, liderii PSD, întruniţi în Comitetul Executiv Naţional, la Senat, au ales cu o majoritate covârşitoare să joace cartea guvernării. 41 de pesedişti au votat pentru “o guvernare cu PD-L” şi doar 17 şi-au dat votul pentru o “alianţă cu PNL”, printre adepţii unei înţelegeri cu liberalii regăsindu-se Ion Iliescu, Adrian Năstase, plus liderii PSD Bucureşti, Constanţa, Tulcea, Buzău, Călăraşi, Sibiu şi Prahova.


Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici