Alianţa PSD-PD-L se ţese la Bucureşti şi se deşiră în ţară

Alianţa PD-L-PSD printre contur la Bucureşti, dar se descheagă în teritoriu: pe măsură ce echipele de negociatori de la centru fac progrese în finalizarea „Protocolului pentru România” şi în împărţirea ministerelor, mai mulţi lideri locali ai celor două partide declară că pacea de la Bucureşti nu se va propaga şi în judeţele lor.

7 afișări
Imaginea articolului Alianţa PSD-PD-L se ţese la Bucureşti şi se deşiră în ţară

Alianţa PSD-PD-L se ţese la Bucureşti şi se deşiră în ţară

Unii baroni locali nici nu vor să audă de implementarea înţelegerilor impuse de la centru. Astfel, la Braşov, pesediştii, prin vocea deputatului Constantin Niţă, susţin că vor rămâne alături de liberali şi udemerişti.Motivul: în vară au încheiat un pact împotriva democrat-liberalilor, iar acum păstrează înţelegerea „pentru că nu ne putem renega cuvântul”.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici