Alina mazilită de Adina, din dragoste de Crin

La curtea PNL-ului, se pare că doamna din spatele conducătorului mult iubit (dacă poate fi numit aşa) Crin Antonescu, consoarta europarlamentară Adina Vălean, şi-a eliminat dibace concurenţa formată din curtezanele şi crăişoarele parvenite pe scara socio-politică din motivul ca nu cumva „domnul Mireille Mathieu“ să intre şi el în mrejele nimfelor Alina Gorghiu şi Diana Tuşa.

8 afișări
Imaginea articolului Alina mazilită de Adina, din dragoste de Crin

Alina mazilită de Adina, din dragoste de Crin

Cu ceva victime la activ, printre care cele mai cunoscute au fost Bogdan Olteanu, Mihai Voicu sau jurnalistul-teolog Ioşka Buble, cele două devoratoare de penelişti s-au transformat peste noapte în doamne din înalta societate a politicii dåmboviţene, amploaiate fidele pe la televiziunile mogulilor.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici